Habitatges Tutelats a Sant Julià de Lòria

La proposta busca apropar-se a un disseny biofílic, centrat en millorar la salut i el benestar de les persones, a l’hora que aposta per la sostenibilitat, l’eficiència i el baix manteniment.

El punt de partida ha estat la integració de la vegetació en la concepció de les cobertes i terrasses de l’edifici, que consta de dues construccions aïllades sobre un basament planta baixa en aliniació a vial, aportant versatilitat compositiva en projectar dos volums en diferents alçades.

A l’interior de l’edifici es centre el disseny, considerant que la premissa de partida no és la quantitat, si no la qualitat espacial. Qualitat que per exemple li confereix un passadís d’accés que fomenta el benestar de les persones, en poder gaudir d’espais amples, il·luminats i ventilats; d’espais d’interrelació social que a més influiran en el seu estat anímic a través dels materials, les textures, els colors i la possibilitat de disposar de vegetació natural, especialment de l’hort ecològic situat a les cobertes enjardinades.

  • ANY : 2023
  • PROMOTOR : Comú de Sant Julià de Lòria
  • TIPUS : Habitatges
  • LOCALITZACIÓ : Sant Julià de Lòria
  • COL·LABORADORS : E+D Interiorisme
ANY

2023

PROMOTOR

Comú de Sant Julià de Lòria

TIPUS

Habitatges

LOCALITZACIÓ

Sant Julià de Lòria

COL·LABORADORS

E+D Interiorisme